Verslag BK Marathon 2018

14/10/18 - Belgisch kampioenschap Marathon in Eindhoven

Nina, Karen en Tommy op topniveau bij de Noorderburen!

Op dezelfde dag dat iedere Belgische politieke partijvoorzitter zijn/haar uiterste best deed om zich in het winnaarskamp te hijsen trokken 12 Roba’s de Nederlandse landsgrens over, om er in Eindhoven voor de 4de opéénvolgende maal de Belgische titelrace te betwisten. En wat onze toppers daar uit hun mouwen schudden was … atletiek van de bovenste plank!

Verslag Ekiden Brussels 2018

BRUSSELS EKIDEN 2018

ROBA HAALT BELGISCHE TITEL VOOR CLUBTEAMS BINNEN !

Heuglijk nieuws vanuit de omgeving van het Koning Boudewijnstadion. Tijdens de jongste EKIDEN, de populaire aflossingsmarathon in het Park van Laken, scoorde ROBA hoog. De "Nationale  interclubtitel voor clubteams " stond er o.m. op het spel. Bij de heren ging die Belgische titel naar ons eigen ROBA.  Zes van onze beste afstandslopers tekenden voor die stunt.

Verslag PK - KVV - WK Masters

ROBA-MASTERS IN DE KIJKER ... van MALAGA tot MERKSEM

Er zijn minder leuke oorden dan het Zuid-Spaanse Malaga om aan een wereldkampioenschap atletiek voor Masters te kunnen deelnemen. Dat verklaart wellicht de ruime en sterke internationale bezetting van dit WK dat om de twee jaar georganiseerd wordt in de eerste helft van september. Ook enkele ROBA 's schreven zich in en liepen er zich mooi in de kijker.

Verslag Finale BVV pup/min meisjes en jongens

15/9/2018 - FINALE Beker van Vlaanderen pupillen/miniemen

ROBA ZOWEL BIJ DE MEISJES ALS DE JONGENS PRESENT !!!

Het al dan niet ‘aanwezig’ mogen/kunnen zijn als club op deze jaarlijkse topafspraak van de jeugdatletiek wordt toch stiekem aanzien als een soort graadmeter van een goed uitgebouwd jongerenbeleid, waarbij de nadruk ligt op een ‘plezant groepsgebeuren’, met een ‘speelse opbouw’ binnen het brede gamma aan atletiek-onderdelen.

Verslag BK Aflossingen 2018

16/09/2018 - BK Estafetten Andenne

Sinds het PK aflossingen enkele weken geleden in Betekom hebben onze aflossingsploegen duidelijk de smaak te pakken en trokken we met 11 ploegen naar Wallonië.

In het mooie sportstadion van Andenne stond de eerste start al om 10u gepland, zodat onze spurters al vroeg uit de veren moesten. Gelukkig was de stralende zon ook van de partij, zodat we ons temidden van de heuvels rond Andenne een beetje op vakantie waanden.

Verslag BK Cadetten en Scholieren 2018

10/9/2018 - Belgisch kampioenschap cadetten/scholieren

Blinkend goud voor Milan, met een duik onder de fameuze 50”-grens!

Het eerste WE van september is voor iedere cadet en scholier met een zekere ‘inhoud’ en ‘ambitie’ het moment van de waarheid, want de Belgische atletiekbond prikt jaarlijks dan netjes hun kampioenschap op de trouwens al pittig gevulde wedstrijdkalender.