Verslag BK Veldlopen Masters

22/02/2020 - BK veldlopen voor masters te Brussel

Dirk, Joost en Patrick pakken tricolore eremetaal!

Dat masters tegen een stootje kunnen, wisten we al een tijdje. Terwijl het BK veldlopen AC wegens de te verwachten storm werd uitgesteld naar een latere datum, meldden zich op zaterdag 22 februari jl. 440 masters (245 in 2019) aan de start van hun kampioenschap in het Park van Laken. Onder hen 27 moedige ROBA's die, op een omloop met stevig klimwerk, de aubergine kleuren hooghielden.

Wafelverkoop ROBA G-atletiek

De G-atleten van ROBA doen een wafelverkoop ten voordele van "atletiek voor personen met een handicap".

Aan het secretariaat in Betekom kan je bestelformuliertjes vinden om jullie bestellingen te doen.

Je kan het volgende bestellen tot 4 maart 2020 voor 6€ per doos:

  • Frangipane - 700gr
  • Carré-confituren - 700gr
  • Vanillewafels - 700gr
  • Chocoladewafels - 700gr

De leveringen zullen gebeuren vanaf 13 maart 2020.

Verslag BK Indoor Gent

15/2/2020 - Belgisch Kampioenschap AC Indoor Gent

Brons voor Wesley en Sietske!

Zes van onze toppers waren present op het Belgisch indoorkampioenschap, en zij verdedigden er onze fraaie clubkleuren met brio. Op de 60m kwam Charlotte Kinable in reeks 1 uit op een seizoens besttijd van 7”93, en bevestigde daarmee haar fraai conditieniveau van de voorbije winterperiode.

Verslag Indoor - Gent - Herentals - Tienen

15/02/2020 - Indoor Gent - Herentals - Tienen

Na het uitgebreid verslag van onze eigen succesvolle veldloop in Rotselaar, hoopte onze redactie stiekem op een rustig weekendje, wetende dat het volgende week alweer bingo is met het twee-daags nationaal kampioenschap in Brussel. Alleen hadden heel wat van onze jongeren het niet zo begrepen, en benutten al de indoormogelijkheden die her en der werden aangeboden met een niet aflatende gretigheid.  

Verslag Veldlopen Lebbeke - Lommel

16/02/2020 - Veldlopen van Lebbeke en Lommel

ROBA tekent present ... van Lebbeke tot Lommel

Lebbeke - rijke veldlooptraditie

Lebbeke, een sympathieke Oost-Vlaamse gemeente met ruim 19.000 inwoners, kan bogen op een rijke veldlooptraditie. De veldloop daar in het Land van Dendermonde, was er al aan zijn 64ste editie toe. Naast chocolade (van Barry Callebaut in deelgemeente Wieze) en peperkoek (van Vondelmolen), zet ook de jaarlijkse veldloop Lebbeke lekker op de kaart.

Verslag Indoor KVV MOEV Gent - Heusden-Zolder

05/02/2020 - Indoor Gent - Open Vlaams Kampioenschap MOEV (CAD / SCH / JUN)

Voor de 2° week op rij verdedigden een aantal jonge Roba’s de kleuren van hun school, en ditmaal waren het clubgenoten van onze YA-kern. Op de 800m kwamen we Silke Uyttendaele, Ulrike Vandoolaeghe en Jarell De Waele tegen, en ze kregen er respectievelijk een 2’36”19, 2’34”34 en 2’40”08 achter hun naam. Deze dames keken met veel aandacht ook naar de 1500m scholieren, waar hun trainingspartner Lenn Teugels netjes een 4’19”62 liet optekenen.