Receptie voor 40 jaar Betekomse Atletiek

BETA receptie uitnodiging

Dit jaar viert de kern BETA (Betekomse Atletiekvereniging) van ROBA haar 40-jarig bestaan. Eigenlijk bestond BETA al van 1971 als een onderafdeling van LAC (Leuven), maar op 18 september 1979 sloot BETA als zelfstandige club aan bij de VAL.

Daarom organiseert de kern op zaterdag 7 december een receptie voor haar (ex-)atleten/bestuur/medewerkers in de school De Klimroos in Betekom vanaf 16.00H. We hopen zoveel mogelijk van deze mensen te kunnen bereiken en zo heel wat bekende gezichten terug te zien. Kom gezellig bijpraten over geleverde prestaties, verbroken records, mooie herinneringen, vriendschappen voor het leven... Geniet van een drankje, hapjes, muziek, maar ook foto's en materiaal uit de oude doos.

Inschrijven kan tot 30 november via e-mail aan atletiekroba@gmail.com met vermelding van naam en voornaam van de (ex-)atleet of het bestuurslid en het aantal personen die aanwezig zullen zijn, of via afgifte van een antwoordkaart op het secretariaat. De uitnodiging is wegens organisatorische redenen enkel bedoeld voor (ex-)atleten/medewerkers/bestuursleden van de kern Betekom, hun partner, of ouder(s)/broertjes/zusjes van jeugdatleten.

Uitnodiging 40 jaar BETA

Antwoordkaart

BETA vzw (ROBA kern Betekom)

BETA logo