Verslag BK Veldlopen Brussel

01/03/2020 - Finale CrossCup en BK Veldlopen

Eén week later dan voorzien werden onze veldlopers naar het park van Laken geroepen, voor hun nationale titelstrijd, op hetzelfde circuit waar vorige week ook al de masters het beste van zichzelf gaven.
Vanuit het standpunt van de supporters is dit gewoon één van de mooiste crossparcours in ons land, pal in de buurt van het Atomium, en waarbij je op vrijwel iedere positie langsheen het circuit quasi een volledig zicht hebt op gans het parcours. Als atleet is het mogelijk iets minder idyllisch, want het is en blijft wel degelijk een pittige koers, met heel wat hoogteverschillen, en wat zwaarder liggende stroken wanneer de regen serieus vrij spel heeft, de dagen voordien.
Waarschijnlijk had de noodgedwongen verschuiving met één volle week toch wel impact op de grootte van het deelnemersveld. Ook bij onze armada waren er enkele afzeggingen, vermits sommigen al een deugddoende reis hadden voorzien, netjes ingepland … na de voorziene titelstrijd in Brussel … Mede daardoor bleven we steken op welgeteld … 50 aanwezige Roba’s.

Het Belgisch kampioenschap is en blijft natuurlijk het hoogtepunt van de wintercampagne, want daar worden de kaarten definitief op tafel gelegd. En dat podiumgebeuren met het nationale volkslied op de achtergrond is en blijft toch het hoogst haalbare voor iedere veldloper in België. Hier een top-10 prestatie wegkapen is nog steeds een verrichting waar je mee kan thuiskomen, en die je een trapje hoger zet binnen de interne hiërarchie van iedere club. Wel maar liefst …10 van die 50 Roba’s wisten dit huzarenstukje te realiseren, waardoor het alweer een boeiend spektakel werd voor onze clubsupporters, die hun keel weer zagen gesmeerd, door het vele toejuichen op al die 50 aubergines die er de revue passeerden. Ziehier een overzicht:    

BENJAMINS – PUPILLEN - MINIEMEN

Knaloptreden van Lars, Connor, Jarne, Fien en Joke!

Tijdens de vier benjaminkoersen … zonder Roba’s aan de start, hadden onze supporters alle tijd om de beste plaatsjes te gaan opzoeken langsheen het circuit, daarbij geholpen door de vriendelijke ROBA-medewerkers van de organisatie, die een oogje in het zeil hielden op de diverse doorgangszones. Onze voorzitter Dirk stond er samen met Paul, Pieter, Julia, Ilse, Jos en Nico alles in goede banen te leiden, en dat bleek geen onhaalbare opdracht, gezien ook de publieke belangstelling iets lager lag dan andere jaren. Onze uitstekende organisatiecultuur binnen de CrossCup zorgt er dus voor dat we zelfs op de nationale titelstrijd een gevoel van ‘thuiskomen’ krijgen aangeboden.
Bij de eerste koers met Roba-deelnemers was het al meteen bingo, en onze supporters waren duidelijk al opgewarmd. Vraag het maar aan Nina Janssens (68°), Gitte Dufresne (61°) of Noa D’hollander (33°), hoe zij naar voor werden gestuwd door het enthousiasme van onze luidkeels roepende aubergine-supporters. Ook onze twee toppers vooraan in het pak, Joke Tytgat en Fien Peeters wisten meteen perfect waar onze delegatie stond, en ook bij hen bleef die auditieve ondersteuning niet zonder gevolg. Joke had zich al snel in 2° positie genesteld, met naast haar Maelys Ooms, de eeuwige concurrente uit het mooie Grimbergen, al waren ze ditmaal eerder bondgenoten in hun strijd tegen het Henegouwse supertalent Hiba Barchase, die net als in Hannuit met een alles verstikkende snelle aanval iedereen op achterstand liep. Dit meisje van de club OSGA, Olympic Saint Ghislain Athlétisme, sloeg dus meteen een kloof, en ontnam de rest meteen de illusie om hier geheel bovenaan het ereschavotje te staan. Naar het einde toe kwam Joke (weer beresterk lopend!) nog wel wat dichter op haar Waalse concurrente, maar strandde finaal toch op een achterstand van 6 seconden. Joke rondde haar werkelijk indrukwekkend seizoen dus af met een mooie zilveren medaille, maar ging 2 minuten later meteen over tot de orde van de dag (verder rondcrossen over het terrein, hier en daar een frats uitsteken met een Roba-volger, en supporteren voor ieder auberginetruitje dat passeert…). ‘Stress en spanning’ lijken woorden die ze nog niet in haar ‘persoonlijke dictionnaire’ heeft opgeschreven…. Met het meisje uit Grimbergen erbij was het een zeer mooi gekleurd erepodium, in alle betekenis van het woord!
Het had trouwens voor onze ROBA-volgers nog veel fraaier kunnen kleuren, want de ‘prestatie van de dag’ liet Jokes vriendin Fien Peeters hier optekenen. Met een flitsende startinspanning nestelde ze zich meteen om en bij positie 8 à 9, en gaf gans de koers door blijk van over frisse benen te beschikken. Die observatie bleek een schot in de roos, zeker toen ze in de lange dalende strook richting finish nog een versnelling hoger schakelde, en de meisjes voor haar één na een ging oprapen. Finaal kwam ze als … 4° over de meet, op welgeteld 2 seconden van de bronzen plak …!!!
Meestal is zo’n 4° plaats een positie die overloopt van teleurstelling, maar hier bij Fien was het één en al vreugde, en terecht. Na een wintercampagne met wat wisselende resultaten was deze schitterende 4° stek veruit haar beste crossresultaat van dit seizoen, een ware bekroning en bevestiging van haar enorme talent. Dikke proficiat, beste Fien en Joke!!

Die ‘dikke proficiat’ geldt eigenlijk voor iedereen die hier de titelstrijd durfde aangaan, en het pittige parcours trotseerde. Bij de tweedejaars pupillen waren dat ondermeer Ine Demarsin, Nona Farasyn en Elona Buchet, die het beste van zichzelf gaven, en wat hen op respectievelijk de 74°, 70° en 46° plaats bracht. Alleen Kato Vanstechelman, deed nog beter met een 26° positie. Ook zij kende geen zorgeloos bestaan de voorbije weken en maanden, daarvoor waren de verschillende lichamelijke kwaaltjes er net iets te veel aan. Ook nu kon ze niet voluit gaan, en dat weegt op de moraal. Maar ‘twijfelen’ mag ze niet, daarvoor heeft ze … te veel talent.
Over ‘talent’ gesproken, hetgeen onze Jarne De Wilde hier alweer uit zijn mouwen schudde was zondermeer grote klasse. Week na week blijven we ons verbazen waar deze YA-knaap de kracht vandaan haalt uit dat kleine lichaam. Ook hier liet hij zich weer niet wegdrummen, en zou gans de koers door knap z’n tempo weten te behouden, wat beloond werd met een uitstekende 9° eindplaats! Schitterend Jarne! Jonas Behaeghel en Samuel Van Assche (pas aan z’n 3° cross toe ..) liepen haast zij aan zij als 30° en 31° binnen, en gaven ondermeer Emiel Aelterman (48°); Mathieu Maes (56°), Jonas Boon (70°) en Thijs Van Haute (74°) het nakijken. Stuk voor stuk staken deze gasten nog een tandje bij door de aanmoedigingen in de lange dalende zone richting eindmeet, en ook ons tweedejaars-duo Kasper Rijnders (59°) en Kwinten Dufresne (65°) bleken niet ongevoelig voor de opzwepende instructies van de begeleiders en eigen supporters.

Bij de miniemen waren het ditmaal vooral de jongens die de aandacht opeisten. Niet dat we de prestaties van Noor Peeters (44°, één van haar beste crossen dit jaar) en Fran Demarsin (59°, mooi gestreden) niet wisten te waarderen, wel integendeel, en ook de debuterende Sam Couwenbergh (meteen 56°) en Julie Busselen (48°, ziek geweest) konden rekenen op onze aanmoedigingen, maar met twee top-10 posities scoorden onze jonge gasten toch net een tikkeltje hoger dan de dames …
En wie anders dan ons talentrijk duo Connor De Troyer en Lars Peeters zouden daar borg voor staan. Connor is echt zo’n knaap die blijkbaar van nature uit het wedstrijdverloop perfect inschat, vanzelf weet te … ‘lezen. Onze Yellow Armada-trainers Bart, Thomas en Cedric hebben hier een ‘gemakkelijke atleet’ aan, want inzichten geven over ‘hoe’, ‘waar’ en wanneer’ zijn voor deze jonge gast een haast overbodige trainerstaak. Een sterk lichaam, met er een verstandig kopje op, zo zou je het kunnen samenvatten, en dat bracht hem hier op een uitstekende 7° positie. Jose Huybrechts (50°) zat in dezelfde koers, en kreeg dus ook de 1600m voor de voeten geworpen. Bij de tweedejaars was het onze Beta-knaap Lars Peeters die met een 10° eindplaats onze supporters tot een hoge decibel piekwaarde aanzette. Op dit brede parcours, met lange rechte stukken kon hij natuurlijk z’n sterkste wapen, die machtig mooie staplengte, maximaal benutten, en je zag aan alles dat ook hij ervan genoot om het maximale er kunnen uit te halen. Isas Van Assche (puik 32°) en Matteo Lapiere (53°) deden hun spreekwoordelijke pet af voor hun talentvolle clubmakker.

Eerstejaars PUP Dames (1000m - 2010 - 79 deelnemers)
2  Tytgat Joke  4'11
4   Peeters Fien  4'17
33 D'hollander Noa  4'40
61 Dufresne Gitte  5'11
68 Janssens Nina  5'21

Tweedejaars PUP Dames (1000m - 2009 - 85 deelnemers)
26 Vanstechelman Kato  4'23
46 Buchet Elona  4'45
70 Farasyn Nona  5'14
74 Demarsin Ine  5'23

Eerstejaars PUP Heren (1000m - 2010 - 83 deelnemers)
9   De Wilde Jarne  4'07
30 Behaeghel Jonas  4'25
31 Van Assche Samuel  4'25
48 Aelterman Emiel  4'37
56 Maes Mathieu  4'44
70 Boon Jonas  5'15
74 Van Haute Thijs  5'20

Tweedejaars PUP Heren (1000m - 2009 - 81 deelnemers)
59 Rijnders Kasper  4'40
65 Dufresne Kwinten  4'50

Eerstejaars MIN Dames (1500m - 2008 - 76 deelnemers)
44 Peeters Noor  6'52
59 Demarsin Fran  7'19

Tweedejaars MIN Dames (1500m - 2007 - 67 deelnemers)
48 Busselen Julie  6'59
56 Couwenbergh Sam  7'17

Eerstejaars MIN Heren (1600m - 2008 - 82 deelnemers)
7   De Troyer Connor  6'17
50 Huybrechts Jose  7'08

Tweedejaars MIN Heren (1600m - 2007 - 62 deelnemers)
10 Peeters Lars  6'12
32 Van Assche Isas  6'45
53 Lapiere Matteo  7'42

Joke - Fien - Jarne - Lars - Connor
Joke - Fien - Jarne - Lars - Connor

CADETTEN & SCHOLIEREN

Onze scholieren jongens winnen de interclubrangschikking!!

Naast de individuele prestaties kijken onze trainers en bestuursleden natuurlijk ook naar het globale plaatje, meer bepaald naar de fameuze ‘interclubrangschikking’ per leeftijdscategorie, beginnend bij de cadetten. Het ‘officiële kampioenschap’ start immers pas vanaf deze leeftijd, meteen ook het moment waarop ook de Brabançonne door de geluidsboxen weergalmt bij ieder podiumgebeuren. Niet dat we onze voorzitter Dirk plots meteen 'oh dierbaar België, oh heilig land der vaad'ren’ zagen mee neuriën, maar hij hield wel nauwgezet de posities van de scholieren jongens in het oog, omdat we daar wel eens als sterkste Belgische team zouden komen bovendrijven. En onze gasten stelden onze voorzitter niet teleur.
Eerst werden onze cadetten meisjes en jongens nog het veld ingestuurd voor hun ‘ingekorte cross-versie’, want de organisatoren vreesden dat het anders te lang zou uitlopen richting de seniorswedstrijden, die natuurlijk letterlijk in beeld moesten gebracht worden. Sommige atleten zagen dit met veel plezier gebeuren, voor anderen was dit eerder een streep door de rekening, zeker bij zij die het ‘fondgebeuren’ liefhebben. Denken we maar aan onze twee Berlare-meisjes Ulrike Vandoolaeghe en Silke Uyttendaele, voor wie een lusje meer geen obstakel is, wel integendeel. Ulrike, nog mooi brons op het provinciaal kampioenschap, liep na een ‘te’ voorzichtige start een zeer constante koers, en schoof naarmate de race vorderde op naar de voorste gelederen, om finaal net buiten de top-10, als 13°, binnen te lopen. Mocht ze de oorspronkelijke afstand mogen gelopen hebben … we hadden het graag gezien … Ook haar vriendin Silke, al scholiere, startte niet perfect, en bleef wat hangen op een positie (werd finaal 24°) waarvan we weten dat ze beter kan. Niet getreurd best Silke, ook u kan en mag terugblikken op een zeer mooie wintercampagne! Datzelfde geldt voor onze eerstejaars cadet Seppe Huenaerts. Hier ging hij van start samen met zijn vrienden Sten Van Ouytsel en Toon Demarsin, die het beste van zichzelf gaven, wat resulteerde in een 54° en 58° plaats.
Op deze loodzware startzone (bergop, drassig, …) zijn ‘krachtlopers’ natuurlijk in het voordeel, en daar kunnen we Seppe toch, met de beste wil van de wereld, vooralsnog niet bijrekenen. Dus waar hij ook start, zeker op een terrein als dit, het is altijd ‘achtervolgen’ geblazen voor deze knaap. Ondertussen beheerst hij deze wedstrijdtactiek als de beste, en ook hier passeerde hij meer dan de helft van het peloton, om finaal nog als 22° binnen te lopen. Wat als bij die knaap de testosteron stilaan maar zeker zijn natuurlijke functie gaat opstarten …

Zoals reeds gezegd, werd er met een meer dan gemiddelde aandacht uitgekeken naar de twee koersen bij de scholieren jongens, want met Liam Dreesen, Vince Van Winckel en  tweedejaars Mathias Eeckhout konden we drie krupp-sterke ijzers in het vuur leggen, die weleens een gooi konden doen naar een top-3 positie in de interclubstand. En weet dat we ook nog gasten als een Gust Waegeman (revalidatie) en Elias De Wilde (kwam wel supporteren) moesten missen…
Bij de eerstejaars schoven Vince en Liam na een goede startpositie mee naar de staartpositie van de kopgroep, maar door het beukwerk van Casper Lievens en Zjef Ceunen brak die groep in twee, en al snel zaten onze gasten gevangen in een achtervolgend groepje. Liam nam daar het kopwerk op zich (deze topper schuwt nooit het extra werk!) maar de kloof kleiner maken, laat staan ‘dichten’ zat er niet meer in. Halverwege koers sprong Vince weg vanuit dat tweede groepje en liep in z’n eentje tussen de twee groepen in, want niemand kon of durfde samen met hem de sprong te maken. Vooraan werd er natuurlijk niet getreuzeld, maar niettegenstaande dat kwam Vince zelfs dichter bij de staart van die kopgroep. Even zag het ernaar uit dat Vince zichzelf in een soort ‘Chasse patate- positie’ had gewrongen, maar die wielerterm ging niet volledig op voor onze sterke Beta-man. Finaal wisten nog twee atleten vanuit groep twee hem wel bij te benen, waardoor hij van positie 5 naar 7 werd teruggewezen, maar dat doet niets af van zijn schitterend optreden hier. Zijn trainingsmakker Liam, die eveneens als 9° mag terugblikken op een geslaagde titelstrijd, was één van de eersten die Vince een welgemeend schouderklopje gaf. Ook Jef Crols, die als 51° binnenliep, was onder de indruk van de prestatie van z’n twee Beta-vrienden.
Nadien was het uitkijken naar Lukas Das en Matthias Eeckhout, wat die bij de tweedejaars uit hun kuiten zouden schudden. Deze laatste zag quasi z’n ganse winter in rook opgaan door een teenfractuur, en was hier, als we het goed hebben bijgehouden, pas aan zijn derde cross toe. Kortom, voldoende om de hoog gespannen verwachtingen bij de supporters enigszins te temperen. Maar wie Matthias een beetje kent weet dat die zelf niet snel bij de pakken blijft zitten, en ook hier schoof hij meteen mee vooraan in de buik van een kopgroep, alsof er volstrekt niets aan de hand was. Na één ronde vond de Olse Merksem-topfavoriet Noah Konteh het welletjes en barstte gans de groep uit mekaar, waardoor quasi iedereen alleen kwam te zitten, ook onze Oost-Vlaamse clubgenoot. Toch hield Matthias nog drie-vierde ronde stand op positie 5, en pas op een kleine 600m van de meet begon het gebrek aan wedstrijdritme z’n tol te eisen. Nog drie concurrenten wisten daarvan te profiteren, maar zelfs die 8° eindpositie was een nog onverhoopt succes, voor deze bijzonder sympathieke knaap. Deze uitslag, gekoppeld aan het fraaie resultaat van de twee andere sterkhouders Liam en Vince bracht ons op de koppositie van de scholiereninterclub, een gegeven waar de supporters extra tevreden over waren. Lukas, die als 48° over de meet kwam, kon natuurlijk meegenieten van dit extra kwaliteitslabel dat het voltallige scholierenteam ons cadeau deed. Schitterend gasten!

Tweedejaars CAD Dames (2500m - 2005 - 40 deelnemers)
13 Vandoolaeghe Ulrike  10'31

Eerstejaars CAD Heren (3000m - 2006 - 61 deelnemers)
22 Huenaerts Seppe  12'04
54 Van Ouytsel Sten  13'36
58 Demarsin Toon  14'17

Eerstejaars SCH Dames (3600m - 2004 - 40 deelnemers)
24 Uyttendaele Silke  16'42

Eerstejaars SCH Heren (4500m - 2004 - 51 deelnemers)
7   Van Winckel Vince  16'25
9   Dreesen Liam  16'37
51 Crols Jef  24'37

Tweedejaars SCH Heren (4500m - 2003 - 54 deelnemers)
8    Eeckhout Mathias  16'28
48  Das Lukas  19'11

Vince - Liam - Matthias
Vince - Liam - Matthias

JUNIORS & SENIORS

Wesley en Yorick op de afspraak!

Nog voor de scholieren van start werden geschoten waren de seniors al op pad gestuurd, want ook de TV heeft zijn rechten in dit verhaal. Niet dat ons ROBA-hart sneller begon te kloppen bij het aanschouwen van de lange cross bij de mannen en vrouwen, want er passeerde … niet één … auberginetruitje langsheen ons blikveld… Jongens, wat hebben we Nina al gemist deze winter …

Gelukkig werden we wel verwend tijdens de korte crossen, met bij de dames Josephine Rondelée op positie 41, net achter Lise Van Casteren, die 39° werd. Waarschijnlijk is de lange afstand voor Lise toch een betere optie, die nauwer aansluit bij haar fysieke kwaliteiten. Merel Geerts, die mooi 23° werd, zit in de korte cross wel op haar plaats. Hopelijk stapt ze nu een zomer in zonder fysieke beslommeringen. Net voor onze drie dames van start gingen opende de hemel nog eens al zijn sluizen (felle regenbui!), wat de startzone niet meteen ten goede kwam. Een extra kopzorg dus voor onze mannen van het korte werk, zoals een Nico Ceusters (145°), Jeff De Vries (143°), Jef Verlinden (117°) en de niet geheel fitte Joris Van De Velde (56°), die met te veel trainingsachterstand aan de startlijn verscheen. Bij onze topper Wesley De Kerpel zat de conditiecurve wel op het verhoopte peil, en er was dan ook geen reden tot twijfel, wel integendeel. Tegen de absolute nummer één in België op de korte cross, Robin Hendrickx, was ook hier geen kruit opgewassen, maar voor de twee resterende podiumplaatsen was het een bikkelharde strijd tussen Jan-Pieter Hannes, Oussama Lonneux en onze Wesley. Tijdens de eerste ronde kon het nog alle kanten op, maar in de finale toer zagen we Wesley stilaan in de defensieve rol gedrukt, vooral onder het sleurwerk van de flamboyante Olse Merksem-man. In de heuvelzone moest hij de rol even lossen voor positie 3, en die kleine kloof kreeg hij in de bergaf-zone richting de finish niet meer dichtgelopen. 4 seconden van zilver en 2 seconden van brons, dat was het verdict, waar Wesley na afloop het moest mee doen. ‘Geklopt op zijn waarde’ zij trainer Dirk achteraf, en wie zijn wij om aan die wijze woorden te twijfelen. Begrijpelijk dat Wesley liever op het podium had gestaan, maar hij heeft hier voor de zoveelste keer ons een knap staaltje van zijn kunnen gepresenteerd, en daar zijn wij hem bijzonder dankbaar voor.

Voor één van de mooiste koersen van de dag, zeker voor ons als Roba-volgers, moesten we wachten tot het allerlaatste startschot (… 17u20), toen de 51 juniors heren … eindelijk aan hun ding mochten beginnen. Het enige waar de bond echt werk moet van maken is het ‘inkorten’ van die veel te lange dag, want van 10u15 tot pakweg 18u is zelfs voor de meest doorwinterde crossvolger iets teveel van het goede. Onder die 51 gasten zaten er 5 met onze clubkleuren om hun lenden, en die daarenboven stuk voor stuk fraaie zaken lieten zien de voorbije wintermaanden. Lode Wuyts, hier 39°, en Han Raets, nu 33°, waren vooral in de eerste helft van de crosscampagne op hun best, en ook Lenn Teugels bewees meermaals dat hij uit het goede hout is gesneden, tot de lichamelijke kwaaltjes roet in het eten kwamen gooien. Z’n conditiecurve was ondertussen wel terug in stijgende lijn, maar op een BK is 90% niet voldoende om vooraan je rol van betekenis op te eisen. Na een goede aanvangsronde moest Lenn de wet van de sterkste ondergaan, en wat plaatsen afstaan aan atleten die hij wel het nakijken geeft als hij terug in topconditie is. De 18° eindpositie lag op hem te wachten, en daarmee zat onze sympathieke YA-junior 5 plaatsen achter z’n één jaar jongere clubmakker Kevin Shumbusho, die na een afwachtende eerste ronde z’n achtervolgingstocht inzette, waarmee hij op plaats 13 uitkwam. Kevin was hier de 4° atleet van het jaar 2002, en bevestigt daarmee zijn bronzen plak bij de scholieren destijds, alsook zijn aangeboren klasse. Vooraan zat Yorick Van De Kerkhove aanvankelijk mee in de strijd voor de bronzen plak, tot Dubad Abdullah het welletjes vond en alles uit mekaar ranselde.
De DCLA-lopers Siemen Geris en Wout Debroyer hadden tot over half koers de beste papieren in handen voor de twee resterende medailles, al zaten Yorick en de WACO-loper Ruben Querinjean hen nog wel voldoende dicht op de hielen, zodat de druk wel op hun Leuvense schouders bleef liggen. Meer zelfs, naar het einde toe wist die Waalse atleet (WACO = Waremme Athletic club Oreye) de kloof nog te overbruggen, iets waar al de Roba-volgers stiekem op zaten te hopen, maar dan voor Yorick natuurlijk. Die had echter al enorm veel arbeid geïnvesteerd in die achtervolging, en moest net passen op het ogenblik dat z’n Luikse medeloper naar de bronzen plak toe holde, ten koste van Siemen Geris. Yorick had zijn werkelijk schitterend seizoen graag bekroond zien worden met eremetaal, en was dan ook niet persoonlijk tevreden met die 5° stek. Het bewijst eens te meer z’n gezond ambitieniveau, wat eigen is aan elke betere atleet. Lode, Han, Lenn, Kevin en Yorick … een enorme merci voor jullie schitterende optredens de voorbije wintermaanden, waarvan iedere ROBA-volger met volle teugen heeft genoten! (hier werden ze 2° op de interclub, na DCLA)

AC Dames (2000m - 65 deelnemers)
23 Geerts Merel 2001  8'03
39 Van Casteren Lise 1992  8'29
41 Rondelée Josephine 1998  8'33

AC Heren (3000m - 158 deelnemers)
4     De Kerpel Wesley 1988  9'20
56   Van De Velde Joris 1989  10'39
117 Verlinden Jef 1993  11'35
143 De Vries Jeff 1985  12'43
145 1690 Ceusters Nico 1991  12'48

JUN Heren (6000m - 51 deelnemers)
5   Van De Kerkhove Yorick 2001  20'46
13 Shumbusho Yvan-Kevin 2002  21'36
18 Teugels Lenn 2001  21'48
33 Raets Han 2001  23'04
39 Wuyts Lode 2002  23'32

Wesley - Yorick
Wesley - Yorick

rudy