Verslag Beker Van Vlaanderen CAD & SCHOL

BVV

30/4/2022 - Vilvoorde - Interclub cad/schol jongens en meisjes

We promoveren naar de 1° divisie, daar waar we …‘echt thuis horen’ …

BVV 1
Kampioen in 2° Landelijke A, voor VS en MACWesthoek! (Foto Chantal)

Na het succesrijke optreden van onze pup/min meisjes, in Booischot, en onze pup/min jongens in Mol, was het voorbije zaterdag de beurt aan onze cadetten en scholieren, en dat voor het eerst in die langverwachte ‘gemengde formule’. Dit is zondermeer een stap voorwaarts, want niet alleen is hiermee een volle dag uitgespaard, maar het is doodgewoon de correcte weerspiegeling van hoe er in een club wordt gewerkt, zijnde ‘samen trainend’, met respect en oprechte aandacht voor mekaar.  

Onze trainers hadden al een tijdje terug de potentiële kandidaten voor de diverse proeven doorgegeven naar ploegleider Paul Van Den Bergh, en na een 2° consultatie ontstond er stilaan maar zeker een team waarop menig concurrent zijn tanden zou stukbijten, althans dat was de conclusie van het merendeel der betrokken trainers. Ondergetekende wou het vel van de beer nog niet verkopen vooraleer hij geschoten was, maar zelfs op hem gaf de vooropgestelde ROBA-ploeg een zeer soliede indruk. Vooral het feit dat het finale team bestond uit 2 jongens van ons Berlare-groep, 8 HERA-kern atleten, 10 DAK-kern atleten en 19 Betekomse jongens en meisjes, stemde hem bijzonder gelukkig. Ons ‘samenwerkingsmodel’ rendeert, zoveel is duidelijk!

Normaal zou ook ons Berlare-meisje Ulrike Vandoolaeghe met veel inzet onze clubkleuren verdedigen, maar enkele dagen voor het gebeuren moest ze met pijn in het hart afzeggen wegens ziekte. Alle anderen bleven gelukkig wel gezond en waren dus van de partij, zodoende dat we alle voorziene nummers perfect konden bemannen met een gedreven jonge dame of jonge man, wiens job er in bestond om zoveel mogelijk punten te pakken voor onze vereniging. Atletiek is een individuele sport, die we liefst beoefenen met zoveel mogelijk toffe clubvrienden om ons heen, maar tweemaal per jaar, namelijk bij de aflossingskampioenschappen en bij het interclub/BVV-gebeuren wijkt het individuele belang voor het teambelang, en zijn we met z’n allen winnaar of verliezer.
En voor de 3° maal op evenveel interclubwedstrijden, zaten we in het kamp waar de campagne werd bovengehaald, letterlijk ditmaal, en waar de voltallige concurrentie respectvol het hoofd boog voor de indrukwekkende aubergine-overmacht. Winnen went nooit, zoveel is duidelijk, maar ondertussen hebben we wel reeds alle ‘graduaties’ ontdekt in de aard van dat winnen. Je kan het met het kleinst mogelijke verschil doen, zoals onze jongens in Mol mochten ervaren, na een ware triller-eindfase, of met een geruststellende marge richting de afsluitende aflossingsnummers, zoals bij de meisjes, waar … ‘rustig, maar wel netjes binnenlopen met het stokje’ nog de enige vereiste was om de buit binnen te halen. Wel hier in Vilvoorde hoefde zelfs dat niet meer, zo belachelijk riant was de puntenkloof, na het afsluiten van de 400m en het laatste kampnummer.  

Meestal hoort het woord ‘competitie-spanning’ nauw samen met zo’n interclubgebeuren, omwille van de vraag wie gaan de dalers zijn, die moeten afzakken naar een lagere reeks (beetje zoals bij het voetbal), alsook wie gaat er juist de andere, verhoopte kant op uit, wie kan en mag promoveren naar een hoger niveau… Wel van die ‘wedstrijdspanning’ is hier totaal niets in huis gekomen, deels omdat wij gewoon 2 klassen te sterk waren voor de voltallige concurrentie, en anderzijds omdat reeds 2 van de 12 teams in de voorbije week al de handdoek in de ring hadden gegooid, waardoor iedereen meteen veilig ‘safe’ zat, nog voor er één startschot was gelost. AC Geraardsbergen en AT Lanaken hebben volgend jaar hopelijk wel voldoende cadetten en scholieren, om in 3° landelijke die pijnlijke degradatie van dit jaar uit te wissen. Vermoedelijk zullen ook de teamverantwoordelijken van Dilbeek AC en OEHalle een zucht van opluchting geslagen hebben, toen ze wisten dat zij zo en zo niet meer in de problemen konden komen. Het blijft wel echt onwennig aanvoelen dat uitgerekend deze 2 clubs, met toch een klinkende naam en mooie geschiedenis binnen onze provinciegrenzen, hier met respectievelijk 193 en 250 schamele punten volstrekt niet in staat waren om ook maar enigszins een rol van betekenis te spelen. Ter vergelijking, tijdens de middagpauze stonden er al 240p op onze teller, en toen was de competitie nog maar … halverwege. Op de 8° plaats bleef GENK steken, met 293p, net voorafgegaan door onze goede vrienden van RCTienen (304p), die de kaap van de 300p toch mooi wisten te passeren. Met 320,5p legde Eendracht Aalst beslag op de 6° eindpositie, netjes achter de plaatselijke VAC-ploeg (350p, 5°), en de jongens en meisjes van Houtland (381p, 4°). Het West-Vlaamse MACWesthoek (3°, 382,5p) wist zich naar een bronzen positie op te krikken, en de ploeg die finaal ons nog het dichtst op onze hielen zat was Vlierzele, dat 397p binnen rijfde.
Nu ja ‘dichtst’… dat woord is hier eerder een eufemisme, want met maar liefst 516p voor ROBA merk je dat er een buitenaardse kloof was van welgeteld … 119 punten!  

BVV 2
en we blijven maar winnen …

Onze dominantie uitte zich vooral in het aantal overwinningen, en de 13 punten die daaraan vasthingen. Maar liefst 16 proeven werden immers winnend afgewerkt, en daar stonden 14 van onze toppers borg voor. Zo waren Hanne De Ridder (1°, knap 48”68) en Thias Van Rompaey (1°, 44”49) absoluut niet van plan om ook maar één steek te laten vallen op de 300mH, al zei Thias achteraf dat het technisch geen vlekkeloze run was geweest, en hij het gevoel had nergens perfect uit te komen op de diverse horden. Maar met zijn 1m60 en 6° plaats bij het hoogspringen deed hij nog een extra duit in het zakje, waardoor ook hij finaal met een goed gevoel terugblikte op een meer dan geslaagde dag. Ook bij Noa Joos (1° op 200m, 26”92), Lotte Huenaerts (1° op de 400m, 62”63) en Jolien Hoylaerts (1° bij het hoogspringen, 1m61) zagen we niets dan lachende gezichten, niet alleen omwille van die fameuze 13 punten-oogst, maar vooral omdat ze allen hun opdracht bijzonder fraai afwerkten met een schitterend nieuw persoonlijk record. Stiekem had Paul, op basis van de gegevens van de andere clubs, al een puntenscenario uitgewerkt, en in die tabel zagen we zo en zo al heel wat ‘te verwachten 13 punten’ genoteerd staan… Nu ja, als je kleppers als een Lars Peeters (autoritair winnaar 1500m), Dieter Bergs (straat voorsprong, 11”03) en Robbe Carchon (winnaar 200m, in een nieuwe PR-tijd van 23”41) op uw blad hebt staan, mag je zo en zo beginnen door te rekenen, om nog maar te zwijgen van ons duo Tinne Vertongen en Rune Ginkels, die ieder netjes … 2 zeges kwamen afleveren bij Paul. Tinne ontnam met een 12”50 en 25”23 op de 100 en 200m meteen het laatste sprankkeltje hoop bij de voltallige concurrentie, en ook Rune legde een overmacht aan de dag (schitterend 1m91 hoog, en mooie PR-sprong van 6m32) die niet bepaald nieuwe inspiratie opwekte bij de jongens die hem moesten bekampen. Finaal was onze luxe zo dermate groot, dat we Tinne extra rust konden gunnen, waardoor ze zich kon sparen richting de meeting in Herentals, en volop kon supporteren voor haar 4 clubvriendinnen in de 4x100m.

BVV 3
Rune met zijn 6.32m, en dat bij -1.7m/s tegenwind. Wat een technische vermogen…    

Het gevaar zit er in dat we het van deze talentrijke toppers als ‘gewoon en evident’ gaan beschouwen dat ze zo schitterend uitpakken, en daar mogen we absoluut nooit aan toegeven. De ‘verwondering’ en vooral ‘bewondering’ moet er altijd blijven, alsook de volle steun als het eens even minder loopt, want ook dat is een zekerheid die iedere klassebak vroeg of laat gepresenteerd krijgt … Onze vreugde als supporter moet even intens zijn, net zoals we bijvoorbeeld reageerden op de knappe 400m-zege van Lisa Vandamme (60”42), die hier weer aan het flirten was met de 60”-barrière. Lisa stond vooraf met de beste chrono in het deelnemerslijstje, maar het dan ook waarmaken is natuurlijk nog een ander paar mouwen. Dat belooft voor de komende weken…

Met die 2 zeges van Rune was de toon gezet bij het kampnummer-gebeuren, en vooral aan de speerstand gedroegen we ons als een ware pletwals. Met 3 zeges, 1 tweede plaats, en vooral 4 schitterende persoonlijke records leek het alsof er een hurricane was gepasseerd … Louis Van Mierlo opende de debatten bij de cadetten jongens, en zette meteen de juiste toon met zijn … 42m81!
‘Hij amuseert zich’ fluisterde trainer Zacarya ons in het oor, vanuit zijn plekje achter de balustrade…
Katho Bakelants ging met een 33m83-worp meteen op dat elan door, wat door onze scholiere Benthe Leysen netjes werd opgepikt, en resulteerde in een zege-worp van 36m82. Hierdoor kwam er natuurlijk extra druk te liggen op de schouders van onze Viktor Verlinden, maar deze klassebak laat zich niet snel gek maken, en rondde ons schitterend speeroptreden af met een uitstekende 37m15, wat hier goed was voor positie twee, en dus extra 11 punten.   
Over ‘plaats twee’ gesproken, naast de reeds vermelde 16 individuele overwinningen, mocht Paul ook nog 7 tweede plaatsen, en 9 bronzen posities inbrengen binnen zijn boekhouding, wat natuurlijk ook een massa punten zijn (11p voor de tweede, 10 voor de 3°). Naast Viktor deden ook onze snelle Marie Vermeulen (2°, 13”00 op 100m), 400m horden-man Kamiel Van Rompaey (60”43, na een MACW-concurrent) en meerkamper Stan Vertommen (5m38 ver, 2°) ons puntensaldo verder oplopen, om nog maar te zwijgen van het beresterke optreden van het trio Seppe Bossaert, Milan De Saeger en Noor Peeters. Seppe (2’07”93) nam bij de scholieren het commando meteen in handen op de 800m, door ‘gedoseerd’ aan de leiding te lopen tijdens de eerste 600m, waardoor op één concurrent na iedereen al met ‘dikke benen’ zat, bij het ingaan van de rechte lijn. Milan en Noor daarentegen moesten gewoon ‘volgen’ en zich zo lang mogelijk schuil houden in het pak, om nog met de laatste reserves de laatste ronde in te gaan op die 1500m. Daar slaagden ze beiden wonderwel in en de vreugde aan de eindmeet was dan ook tweemaal volstrekt terecht. Noor (PR, 5’03”93) begint overduidelijk haar plaatsje te vinden daar binnen dat halve fond-gebeuren, en Milan (PR 4’37”12) trakteerde ons op een fameuze laatste ronde (beresterk naar positie twee), die deuren opent richting de rest van het zomerseizoen.

Je proeft aan dit artikel dat het gans de dag volop genieten was voor de meegereisde supporters en trainers, en het dient gezegd … deze laatsten waren stuk voor stuk op het appel, waardoor er aan ieder onderdeel ‘bijstand’ was zoals het hoort. Het enige wat totaal ontbrak was, zoals reeds gezegd, de spanning, de positiewisselingen, de pieken en dalen in de tussenstanden. Neen, we waren ongewild die spreekwoordelijke olifant in de porseleinwinkel, en dan moet je als verslaggever op zoek naar extra ‘fait divers’ om toch een artikel levendig te houden. Gelukkig passeren er dan mannen als een Stan Vertommen in een lange broek op de 100m (en nog 4° in 12”36 !), of een Jose Huybrechts wiens spikes bedoeld voor de 400m nog thuis op de keukentafel bleken te pronken … Op gewone loopschoenen liep hij zijn eerste 400m (PR 60”16, mooi 4°) ooit, en die smaakte meteen naar meer…

Ondertussen waren Nore Van Loo (9m20 kogel, mooi PR!), Hanne Meuris (fraai PR van 4m48 ver), Julia Van Hoof (11m09 kogel) en ons beresterke duo Robbe Van Rompaey (29m98 discus, en mooi 10m69 PR kogelresultaat) & Kobe Coenen (mooie 10m95 kogel, persoonlijk record!) zich aan het uitleven aan hun kampnummer-stand, met als gemeenschappelijk gegeven dat ze allen een mooie 3° plaats (10 punten) uit de brand wisten te slepen. Ook ons mooi lopende tweetal Jolente Alen en Willem Tiri werden knap derde, en dat telkens met een persoonlijk record als extra bonus. Willem zat in een ontzettend sterke 400m-reeks, en dat resulteerde met een mooie 54”36 achter zijn naam, terwijl Jolente haar potentiële klasse etaleerde met een 2’29”33-chrono als 1° jaars cadet.

BVV 4
Willem, mooier qua stijl wordt moeilijk…

Bij de scholieren was Hannelore Hecq onze dame die de 800m voor haar rekening nam, wat toch net ietsjes buiten haar normale comfortzone ligt. Het tactische koersverloop, met een trage eerste ronde, speelde natuurlijk in haar kaart, maar toen de zaak na een kleine 600m ontplofte was ze meteen bij de pinken, en vocht zich mooi naar een 4° eindplaats, met een eindtijd van 2’37”03. Maxime Hulders was onze man bij de cadetten 800m, en hij kreeg er een volstrekt andere wedstrijd voorgeschoteld dan Hannelore, met een bikkelharde strijd vanaf de eerste meter, waar het fameus werken was om je positie te kunnen houden. Door die snelle aanvangsronde moest onze Berlare-man (2’21”96) in de finaletoer de koplopers laten gaan, maar met zijn mooie 5° eindplaats kon het voltallige ROBA-korps absoluut leven. Iedereen werd op handen gedragen, en terecht, want niemand stelde ons teleur. Onze veelzijdige Julia Van Hoof zat even in de problemen met 2 nulpogingen in de discuskooi, en gooide dan maar van uit stand een veilige prestatie (22m39), die finaal nog goed was voor de 4° positie. Het zegt toch ook iets over de ‘kwaliteit’ waarmee de andere teams voor de dag kwamen… In diezelfde kooi kwam ook die andere alleskunner, Anneline Smets (19m74, PR) uit op de 4° plaats, en Paul noteerde meteen in zijn fiche … ‘opdracht perfect volbracht’. Ook Nele De Cat (1m40), onze puntenpakker op het hoogspringen, en Senne Caers (28”04), die op een stijlrijke manier het beste uit zichzelf haalde op de 200m, kregen diezelfde mooie woorden achter hun naam, in Pauls mapje. Onze Hanne Leempoels, die de zieke Ulrike moeste vervangen op de 1500m, kreeg terecht ook alle lof toebedeeld, want met haar 7° eindplaats (5’53”10) haalde ze nog 6 punten op voor het ondertussen al overladen mandje van onze teamleider. Met het persoonlijk 400mH-record van Benthe Leysen (1’12”00, 5° in een zeer sterk bezette wedstrijd!) en de 4m77 van Lotte Van Vlasselaer aan de verspringbak (4°, heel even terug naar een oude liefde, zonder de minste training…) waren alle individuele nummers afgewerkt, en werd het mascottepak en de champagne al zonder verpinken uit de koffer gehaald. Met 472 punten zaten we toen al een volledig lichtjaar voor op de goede vrienden van Vlierzele (363p) en onze West-Vlaamse collega’s van MACW (353,5p), en de rest was nog veel verder achterop geraakt in het heelal.

Toch was ons meisjes cadettenkwartet niet van plan om cadeautjes uit te reiken, want de 51”18 die Marie Vermeulen (machtige start!), Anneline Smets (sterke rechte lijn), Inte Wouters (terecht van de partij!) en Noa Joos (mooie slotstrook!) hier lieten optekenen, was een onhaalbare chrono voor de rest van het deelnemersveld. Ook onze jongens wilden hun uitstekende sportnamiddag mooi afronden met een fraai gezamenlijk optreden, en daarvoor werden de puntjes nog eens op de i gezet. Dus startloper Jose Huybrechts had snel spikes geleend van een clubgenoot, en ook Stan Vertommen verscheen ditmaal in korte broek, om als slotloper zijn duidelijk toegenomen spurtcapaciteiten nog eens netjes in de verf te zetten. Samen met de 2 andere sterkhouders Senne Vertongen en Kobe Coenen wisten ze mooi als 4° ploeg binnen te lopen, en dat in een tijd van 50”53.

Ook ons scholierenteam, bestaande uit talentrijk viertal Lotte Van Vlasselaer, Benthe Leysen, Kayra De Keyser en Jolien Hoylaerts liepen als 4° binnen, met een tijd van 52”24.
Onze scholieren jongens mochten deze echt heuglijke sportnamiddag op grootse wijze afsluiten, en wie konden we daar beter in stelling brengen dan dat super viertal Robbe Carchon, Kamiel Van Rompaey, Oscar Muës en slotloper Dieter Bergs. De rest stond gewoon niet op de foto, zoals ze zeggen, en Dieter liet de klok stilvallen op 44”89. Gasten, jullie hebben nog tot einde september tijd om het 4 jaar oude clubrecord (44”59) uit de tabellen te ranselen, en neem in één beweging ook dat van de 4x200m (1’36”23) maar even te grazen…

BVV 5
Oscar, Dieter, Robbe en Kamiel probleemloos maximale score op de 4x100m! (Foto Chantal)

Volgend jaar zitten we dus … ‘eindelijk’ op onze plaats, daar waar we overduidelijk thuishoren, in de hoogste klasse (lees ‘1° Landelijke’). Natuurlijk gaan we dan niet meer kunnen beschikken en rekenen op sterkhouders als een Tinne, Rune en Dieter, die eind dit jaar junior worden, maar de rest is tegen dan alweer een jaartje sterker, en er komen natuurlijk ook mooie kleppers over vanuit de miniemengroep, die ons cadettenteam zullen versterken. Samen met Lebbeke AC gaan we daar de ‘verliezers’ Deinze en Lyra vervangen, om er de strijd aan te gaan met clubs als KAAGent, AVLokeren, ACWaasland, ACLHerentals, AVToekomst, FLAC, Looise, ASV Oudenaarde en onze vrienden van DCLA.

Met het team van dit jaar hadden we nu reeds in die 1° afdeling een rol van betekenis gespeeld, zoveel is duidelijk… Maar ook hier gaat ondergetekende het verhaal van de beer en zijn vel niet terug bovenhalen, en laat ons de 12 maanden tussen nu en ons optreden in 1° landelijke opvullen met vele individuele topmomenten en schitterende teamoptredens, zoals het provinciale en nationale aflossingskampioenschap, waar we ons zondermeer in de kijker kunnen lopen.
Het worden mooie zomermaanden …

rudy   

BVV 6
Dit kunnen ze ons niet meer afpakken !

 

BVV CAD/SCH M+V - LANDELIJKE 2A

Cad - 300h - Dames (0,76m)
  
1 350 De Ridder Hanne 2007 ROBA 48.68 1,32
Cad - 300h - Dames (0,76m)
  
1 350 De Ridder Hanne 2007 ROBA 48.68 1,32
Cad - 300h - Dames (0,76m)
  
1 350 De Ridder Hanne 2007 ROBA 48.68 1,32

BVV 7
Hanne, netjes op weg naar de zege…

Cad - 100 - Dames
  
2 502 Vermeulen Marie 2008 ROBA 13.00 +0.8 0,35
Cad - 100 - Heren
  
4 509 Vertommen Stan 2007 ROBA 12.36 -0.1 0,08
Cad - 200 - Dames
  
1 694 Joos Noa 2007 ROBA 26.92 -0.1 (PR) -0,13
Cad - 200 - Heren
  
7 293 Caers Senne 2008 ROBA 28.04 +0.3 0,23
Cad - 400 - Dames
  
1 358 Huenaerts Lotte 2008 ROBA 1:02.63 (PR) -0,03

BVV 8
Lotte, op weg naar de volle buit…

Cad - 400 - Heren
  
4 684 Huybrechts Jose 2008 ROBA 1:00.16 (PR) –

BVV 9
José, in zijn eerste 400m run ooit…

Cad - 800 - Dames
  
3 255 Alen Jolente 2008 ROBA 2:29.33 (PR) -0,52
Cad - 800 - Heren
  
5 982 Hulders Maxime 2007 ROBA 2:21.96 5,00
Cad - 1500 - Dames
   2 483 Peeters Noor 2008 ROBA 5:03.93 (PR) -5,32

BVV 10
Laatste 150m voor Noor…

Cad - 1500 - Heren
  
1 494 Peeters Lars 2007 ROBA 4:21.98 (SR) 6,25
Cad - 300h - Heren (0,76m)
  
1 506 Van Rompaey Thias 2008 ROBA 44.49 0,92
Cad - hoog - Dames
  
5 349 De Cat Nele 2007 ROBA 1.40m (SR) -0,05
Cad - hoog - Heren
  
6 506 Van Rompaey Thias 2008 ROBA 1.60m -0,05
Cad - ver - Dames
  
3 361 Meuris Hanne 2007 ROBA 4.48m +0.3 (PR) 0,06

BVV 11
Hanne springt persoonlijk record …

Cad - ver - Heren
  
2 509 Vertommen Stan 2007 ROBA 5.38m -0.7 -0,15

BVV 12
Stan bij het verspringen…

Cad - kogel - Dames (3kg)
  
3 492 Van Loo Nore 2008 ROBA 9.20m (PR) 0,43

BVV 13
Nieuwe PR-worp voor Nore…

Cad - kogel - Heren (4kg)
  
3 918 Coenen Kobe 2007 ROBA 10.95m (PR) 1,27
Cad - discus - Dames (1kg)
  
4 486 Smets Anneline 2008 ROBA 19.74m (PR)
Cad - discus - Heren (1kg)
  
3 918 Coenen Kobe 2007 ROBA 39.31m (PR) 0,58
Cad - speer - Dames (0,5kg)
  
1 256 Bakelants Katho 2007 ROBA 33.83m (PR) 0,82
 

BVV 14
Mooie zege, van Katho

Cad - speer - Heren (0,6kg)
  
1 505 Van Mierlo Louis 2007 ROBA 42.81m (PR) 1,27
Cad - 4x100 - Dames
  
1 502 Vermeulen Marie 2008 ROBA 51.18 (PR) -4,91
      486 Smets Anneline 2008 ROBA
      508 Wouters Inte 2007 ROBA
      694 Joos Noa 2007 ROBA

BVV 15
Noa brengt het stokje veilig binnen, en met een zege…

Cad - 4x100 - Heren
   
4 684 Huybrechts Jose 2008 ROBA 50.53 (PR) -
       509 Vertommen Stan 2007 ROBA
       918 Coenen Kobe 2007 ROBA
       957 Vertongen Senne 2008 ROBA
Sch - 100 - Dames
  
1 3132 Vertongen Tinne 2005 ROBA 12.50 -1.5 0,61
Sch - 100 - Heren
  
1 2284 Bergs Dieter 2005 ROBA 11.03 +1.3 0,27
Sch - 200 - Dames
  
1 3132 Vertongen Tinne 2005 ROBA 25.23 +0.1 0,96
Sch - 200 - Heren
  
1 2757 Carchon Robbe 2006 ROBA 23.41 -0.2 (PR) -0,04
Sch - 400 - Dames
  
1 2930 Vandamme Lisa 2006 ROBA 1:00.42 0,10

BVV 16
Lisa, net uit de startblokken, met een dozijn echte ‘kenners’ op de achtergrond…

Sch - 400 - Heren
  
3 2416 Tiri Willem 2006 ROBA 54.36 (PR) -0,07
Sch - 800 - Dames
  
4 3137 Hecq Hannelore 2006 ROBA 2:37.03 0,06

BVV 17
Hannelore, even over half koers …

Sch - 800 - Heren
  
2 2285 Bossaert Seppe 2006 ROBA 2:07.11

BVV 18
Seppe heeft de zaak onder controle

Sch - 1500 - Dames
  
7 2926 Leempoels Hanne 2005 ROBA 5:53.10 (PR) -

 

 

BVV 19
Hanne, invaller op de 1500m

Sch - 1500 - Heren
  
2 2722 De Saeger Milan 2005 ROBA 4:37.12 (PR)
 

BVV 20
Milan zou finaal 2° worden …

Sch - 400h - Dames (0,76m)
  
5 2922 Leysen Benthe 2006 ROBA 1:12.00 (PR) -0,21
Sch - 400h - Heren (0,84m)
  
2 2424 Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 1:00.43
 

BVV 21
Kamiel

Sch - hoog - Dames
  
1 2921 Hoylaerts Jolien 2006 ROBA 1.61m (PR) 0,02
Sch - hoog - Heren
  
1 2756 Ginkels Rune 2005 ROBA 1.91m (SR) -0,03
Sch - ver - Dames
  
4 2797 Van Vlasselaer Lotte 2006 ROBA 4.77m +0.4 -0,03
Sch - ver - Heren
  
1 2756 Ginkels Rune 2005 ROBA 6.32m -1.7 (PR) 0,04
Sch - kogel - Dames (3kg)
  
3 2795 Van Hoof Julia 2006 ROBA 11.09m

BVV 22
Julia, mooi onder haar kogel …

Sch - kogel - Heren (5kg)
  
3 2425 Van Rompuy Robbe 2006 ROBA 10.69m (PR) 0,28
Sch - discus - Dames (1kg)
  
4 2795 Van Hoof Julia 2006 ROBA 22.39m -6,00
Sch - discus - Heren (1,5kg)
  
3 2425 Van Rompuy Robbe 2006 ROBA 29.98m -0,36

BVV 23
Robbe in de discuskooi …

Sch - speer - Dames (0,5kg)
  
1 2922 Leysen Benthe 2006 ROBA 36.82m (PR)
 

BVV 24
Zege voor Benthe, met de speer …

Sch - speer - Heren (0,7kg)
  
2 2427 Verlinden Viktor 2006 ROBA 37.15m (PR) -
Sch - 4x100 - Dames
  
4 2922 Leysen Benthe 2006 ROBA 52.24 (PR) -1,01
      2921 Hoylaerts Jolien 2006 ROBA
      2797 Van Vlasselaer Lotte 2006 ROBA
      3201 De Keyser Kayra 2006 ROBA
 

BVV 25
geslaagde wissel tussen Kayra en Jolien!

Sch - 4x100 - Heren
  
1 2284 Bergs Dieter 2005 ROBA 44.89 (PR) -2,67
      2354 Muës Oscar 2006 ROBA
      2424 Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA
      2757 Carchon Robbe 2006 ROBA
 

BVV 26
dikke proficiat!!!! (Met dank aan Sven voor de foto's)