Verslag CC Relays Gent 2018

21/10/18 - CC Relays te Gent

LAHSENE, KEVIN en WESLEY lopen zich fameus in de kijker!

Het was alweer een drukte van je welste daar op het zanderige parcours van de Gentse Blaarmeersen, en ook wij deden kwantitatief een aardige duit in het zakje. Onze kernen Betekom, Wespelaar en Diest (alweer met een bus … er bloeit iets moois op in onze Oranjestad!) stuurden hun zonen en dochters uit richting Gent, en ook onze Yellow Armada vrienden waren van de partij, al was voor hen de verplaatsing natuurlijk een… ‘makkie’.

Onze absolute smaakmakers van de dag waren het trio Lahsene Bouchikhi, Kevin De Kerpel en broer Wesley De Kerpel. Lahsene kreeg als startloper 1500m voor de voeten geschoven en gaf na een knappe race het stokje door aan Kevin, en dat in 15de positie. Deze had 3000m de tijd om mooi op te schuiven, hetgeen hij zonder verpinken deed. Bij de volgende stokwissel, met broer Wesley waren we al opgeschoven naar de 8ste stek. Als 3de loper sprong Wesley van de ene naar de andere concurrent, om finaal, na een 4500m durend topoptreden de laatste podiumplaats in te pikken. CABW en DCLA bleven verweesd achter op plaats 4 en 5.

SCHITTEREND MANNEN, EN BEDANKT VOOR HET FRAAIE PODIUMGEBEUREN!

Bij de dames kwam het trio Liselot Smolders, Josephine Rondelée en Nina Lauwaert uit op de fraaie 6de stek. Een ‘top-10’ behalen in wedstrijden met 70 à 80 teams mag je als ‘sterk’ omschrijven, iets wat onze pupillen meisjes (Imke StormsAnneline SmetsAlexa Laplume …. Mooi 10de) en miniemen meisjes (knap 5de, Hannelore HecqFemke VerhoevenLotte Van Vlasselaer) netjes wisten te realiseren.

Andere Roba-resultaten = zie website Crosscup

Groeten,
rudy