Take-Away Pannenkoekenslag afhaalmomenten

Geen traditionele pannenkoekendag dit jaar, maar we bieden een take-away mogelijkheid aan. Even lekkere pannenkoeken, dagvers gebakken, volgens het traditionele recept.

#IkSteunMijnClub #WeAreRoba

Afhaalmoment aan de atletiekpiste in Betekom (zoals gekozen bij de bestelling) :

  • dinsdag 27 oktober tussen 18u en 20u
  • woensdag 28 oktober tussen 18u30 en 20u
  • donderdag 29 oktober tussen 18u en 20u

Bestellingen zijn afgesloten.

Verslag WK halve marathon in Polen

17/10/2020 - WK halve marathon in GDYNIA (Polen)

Enorme vertrouwensboost voor Nina Lauwaert … 1u11’33!!

Ik vermoed dat voor de gemiddelde ROBA-aanhanger de stad Gdynia een nobele onbekende plaats is, maar als we zeggen dat het pal in de buurt van Gdansk ligt, aan de Oostzee, zal er bij menig aubergineaanhanger wel een lichtje beginnen branden. Zo ook voor onze topper Nina Lauwaert, die hier in het noorden van Polen onze nationale kleuren (zie foto) verdedigde op het wereldkampioenschap halve marathon.

Verslag meeting Vorst

18/10/2020 - Meeting te Vorst

Onze minieme Anneline Smets sluit op een fraaie wijze het pisteseizoen af!

Het zomerseizoen 2020 is nu finaal afgefloten, zoveel is duidelijk. Op hun piste, in de buurt van het overbekende 'Vorst Nationaal', openden onze Brusselse CSF-collega’s voor het laatst dit jaar hun deuren, onder de alles zeggende naam ‘meeting de clôture’. Voor onze minieme Anneline Smets meteen het sein om papa Filip nog eens in de auto te jagen, richting deze Brusselse gemeente.

Verslag BK 10km Lokeren

11/10/2020 - BK 10 km op de weg te Lokeren

ROBA op de afspraak! Blinkend eremetaal in hun leeftijdscategorie voor Nina, Ine, Veerle , Chris, Luk, Lieselotte en Peter!

ROBA sprak een aardig woordje mee tijdens een van de sterkst bezette BK's over 10km op de weg van de jongste jaren. In Lokeren werd in de diverse leeftijdscategorieën door onze atletes en atleten aardig wat eremetaal veroverd: 3 maal goud, 2 maal zilver en 2 maal brons, samen met tal van verdienstelijke ereplaatsen.

Verslag meeting Lanaken

10/10/2020 - Meeting Lanaken

Op één van de allerlaatste meetings van dit bijna voorbije seizoen vonden we eindelijk de naam van Jenna Van Win nog eens terug in een uitslag, meer bepaald in die van de ‘kampersmeeting’ in Lanaken. Deze sympathieke junior van onze Hera-kern hanteerde hier de speer (haar lievelings kampnummer), en kwam uit op 32m91. Ook Sietske Lenchant was present aan diezelfde aanloopstrook, en zij wierp het gevaarte net voorbij de 40m lijn, 40m04 om precies te zijn.

Verslag meetings Merksem, Edegem

26-27/09/2020 - Merksem - Edegem

Eén dag na haar glansoptreden op onze eigen Wespelaarse meeting, was pupil Sarah Prenen alweer op stap, ditmaal bij onze ABES-vrienden, die in hun thuishaven Edegem met een kampenmeeting uitpakten. Op zaterdag voelde ze zich al als een vis in het water, daar in de kogelring, en op zulk moment moet je het ijzer smeden als het heet is natuurlijk, en elke wedstrijd meepikken die binnen je kraam past.

Verslag 10km Berlijn

Berlijn - ‘10km-loop’

Nina Lauwaert zit op schema richting Belgisch kamp. 10km op de baan

Op 11 oktober worden de Belgische fond-toppers verwacht in Lokeren, want op die bewuste dag liggen de gouden, zilveren en bronzen medailles klaar, om rond de nek van de beste afstandlopers gehangen te worden. Deze datum is al een tijdje in het rood aangekruist, in de agenda van onze Nina Lauwaert, en haar kennende, weten we dat de voorbereiding tot in de puntjes is uitgewerkt, samen met trainer Bart Raes.

Verslag BK 10000 en meerkamp Deinze en St.Niklaas

Verslag BK 10000m in Eigenbrakel, meerkamp Deinze, werpvijfkamp St.Niklaas

50° titel voor Walter De Wyngaert is een feit!

In het WE van 26 en 27 september werden op diverse plaatsen in België nog nationale titels uitgereikt, namelijk deze van de meerkamp-competitie, de 10.000m en steeple, de werpvijfkamp voor de masters en de G-atleten. Deze laatsten maakten in Oordegem hun opwachting, maar ook de storm Odette was daar van de partij, en al snel stond de piste onder water, en mochten de betrokken atleten terug afdruipen.

Verslag Oefenmeeting Wespelaar 1500-3000

26/09/2020 - Nawedstrijden 1500m en 3000m te Wespelaar

Gesmaakte "Afterparty voor gevorderden"!

Als een soort "afterparty voor gevorderden", werden, na de succesvolle oefenmeeting voor ROBA-benjamins, -pupillen en -miniemen (zie het deskundige verslag van Rudy), te Wespelaar nog twee nawedstrijden aan het programma toegevoegd. Met aardig wat overgave, inzet en kunde, finishten in totaal 14 mannen en 1 dame in hun 1500m of 3000m.