Pannenkoekendag kern Betekom

Op 22 oktober is het weer zover. Vanaf 12u kan men weer smullen van al dat lekkers. En uit de geschiedenis blijkt dat er ook al in 1979 aan deze lekkernijen geen gebrek was!

ROBA's Halloween Adventure 2017

Op 28 oktober is het weer griezelen geblazen tijdens onze vernieuwde editie ter gelegenheid van Halloween. Belangrijkste verandering: de locatie!

Startadres: café QV, Tussenhagenweg 1 3111 Wezemaal

Aankomst: lagere school Gelrode (schuttledienst voorzien tss Gelrode en Wezemaal)!! ENKEL VOOR DE CHAUFFEURS !!

Info en inschrijving: klik hier

Veel griezelgenot!

Mosselfestijn kern Wespelaar

Op 9 en 10 september kan je voor mosselen en ander lekkers weer terecht in de zaal van Haacht station. Onze kern in Wespelaar staat zoals altijd garant voor een vlekkeloze organisatie. Allen daarheen!

09/09 van 17u tot 21u30

10/09 van 11u30 tot 15u

Kern Wespelaar zoekt trainers

Om kwaliteitsvolle trainingen verder te garanderen is onze kern Wespelaar op zoek naar nieuwe trainers  bij de jeugd. Jongeren vanaf 16 jaar, ouders, vrienden, ....  kunnen een cursus aspirant-initiator volgen of in de leer gaan bij de bestaande trainers om daarna zelf een groepje te begeleiden. Hoe meer trainers, hoe kleiner het groepje, hoe beter atleetjes kunnen begeleid worden. Men zegge het voort!

Proeftraining Wespelaar

Onze kern in Wespelaar voorzien net zoals vorig jaar 2 testdagen in september voor de jeugd van kangoeroes tot en met miniem om het een beetje werkbaar te houden voor de trainers.
Deze gaan door op woensdag 6 en vrijdag 15 september van 18 u tot 19 u voor kangoeroes en benjamins en van 18 u tot 19.30 u voor pupillen en miniemen.

Jumbomeeting VVBO 2017

Op zaterdag 23 september zal het weer bijzonder druk worden op de Tumkens. De traditionele "Jumbo-meeting" zal er immers zijn naam alle eer aandoen met een karrevracht aan proeven en deelnemers. Een waardig afscheid van het lopende seizoen en nog een laatste kans voor onze jeugdige atleetjes om zich in de kijker te sporten.

G-Stratenloopcriterium regio Aarschot

Ook in deze zomermaanden staat onze G-werking klaar om atleten met een beperking een sportief programma voor te schotelen met het organiseren van verschillende stratenlopen in de regio Aarschot. Meer info kan gevonden worden in de verschillende bijlagen.

Aarschotse Stratenloop

Naar jaarlijkse gewoonte gaat ook dit jaar op Pinkstermaandag - maandag 5 juni - de Aarschotse Stratenloop door. Start en aankomst zijn gelegen op het Schaluin te Aarschot, ter hoogte van de Knoet

Programma

Volgende wedstrijden staan op het programma:

    14.00 uur : Jeugdwedstrijden en G-loop

         200 m : °2011 en later

         400 m : °2009 - 2010

         800 m : °2006 - 2008

         800 m : G-loop (voor athleten met een beperking)

    14.30 uur : 3 km Ladies

    15.00 uur : 3 km Heren

    15.30 uur : 6 km

Dames pakken titel in eigen huis

Menig toeschouwer had onze damesploeg in hun top-3 staan, ook al kwam er bij ons toch wel wat denkwerk aan te pas om de best mogelijke ploeg op te kunnen stellen. Meteen stond onze club dus voor een dubbele opdracht, zowel op sportief als op organisatorisch vlak. Onze dames sprokkelden gestaag puntjes en stonden in het klassement mee vooraan. Net voor de aflossingen steeg ineens de spanning want met luttele puntjes voorsprong kwam de titel plots om de hoek kijken. De aflossingen deden het prima en zo kon de titel in eigen huis gevierd worden.

Pagina's