Jeugdmeeting 20 jaar ROBA in Diest

Vanaf 1 augustus worden er terug een aantal officiele atletiekwedstrijden georganiseerd (voor zover Corona geen roet in het eten gooit natuurlijk). Bij de meeste wedstrijden zijn de plaatsen erg beperkt! Het is dus geen slecht idee om nu al eens een kijkje te nemen in de zomerkalender en je in te schrijven voor de wedstrijden die je wil doen. Er snel bij zijn is dus zeker de boodschap dit seizoen!

Voor wat betreft onze wedstrijd (pupillen en miniemen) op 6 september in Diest hopen wij op massaal veel deelnemers van onze eigen club. Je kan hiervoor inschrijven op 2 manieren ofwel maak je een account aan op atletiek.nu (zie hieronder) ofwel stuur je een mail met daarin je gekozen nummers en registreren wij vanuit de club zelf je deelname. Dit dien je te doen vóór 9 augustus. Indien je nadien toch nog wenst in te schrijven kan dit uitsluitend door zelf een account aan te maken op atletiek.nu en je op de beschreven manier in te schrijven.

Op 6  september 2020 zal onze eigen jeugdmeeting doorgaan in het warandestadion te Diest vanaf 12:30 uur.

De proeven zijn de volgende :

 • PUPILLEN MEISJES: 60m - VER - 1000M
 • PUPILLEN JONGENS: 60m - HOCKEYBAL - 1000m
 • MINIEMEN MEISJES EN JONGENS: 80m - SPEER - VER - 300m

Uurschema wedstrijd in Diest op 6 september 2020

Wil je deelnemen aan andere wedstrijden dan MOET je zelf een account aanmaken en jezelf inschrijven!

 

Hoe moet je je inschrijven voor een wedstrijd?

De meeste clubs (ook wij voor onze wedstrijd op 6 sep) werken voor de voorinschrijvingen met de website www.atletiek.nu. Hoe gaat dat in zijn werk?

 1. Ga naar www.atletiek.nu.
 2. Maak eerst een account aan. Dit doe je door op ‘login’ te klikken en dan ‘Geen account? Registreer hier’. Wat je allemaal moet invullen wijst zichzelf uit.
 3. Als je een account hebt gemaakt, dan krijg je een mail om je account te activeren.
 4. Nadien ga je terug naar www.atletiek.nu en log je in met je account dat je zojuist hebt gemaakt.
 5. Klik bovenin de groene balk op “Inschrijven”.
 6. Klik op de wedstrijd in de lijst waarvoor je je wil inschrijven.
 7. Als je op de pagina van de wedstrijd bent, klik je opnieuw op inschrijven bovenaan.
 8. Klik op “Atleet” (inschrijven als atleet). Als je een ouder bent die je zoon of dochter wil inschrijven, dan klik je op “Ouder”.
 9. Selecteer je vereniging (ROBA) en categorie en aan welke losse onderdelen of meerkamp je mee wilt doen. Vul ook je Seizoens Besten in, zodat je in een gelijkwaardige serie wordt geplaatst. Indien je die niet hebt, geen probleem dan laat je het vak leeg.
 10. Controleer je gegevens.
 11. Volg de verdere instructies en rond je inschrijving af!  Je inschrijving is pas bevestigd als je deze ook hebt betaald. Als je hebt betaald, dan krijg je via mail een bevestiging van je inschrijving.
 12. Inschrijving wijzigen of verwijderen? Je hebt per email een login wachtwoord ontvangen, log in op Atletiek.nu met je email adres en dat wachtwoord. In – Mijn account – kun je je inschrijving bewerken en verwijderen.