Crosscup verhuist naar Diest

Crosscup Diest

Verhuis Crosscup naar Diest

Na 7 succesvolle edities en een zeer goede samenwerking met het gemeentebestuur en medewerkers van de gemeente Rotselaar hebben wij beslist om de volgende drie jaar onze Crosscup manche te verhuizen naar Diest. De editie van 2021 zal dus doorgaan in het provinciaal domein Halve Maan. Aangezien Diest toch de thuisbasis is van een van onze kernen, voelt dit toch een beetje als thuis komen.

Wij danken de gemeente Rotselaar voor de steun en samenwerking van de afgelopen jaren en kijken uit naar een even constructieve samenwerking met het stadsbestuur van Diest. Voortgaande op onze eerste contacten en besprekingen hebben wij er alleszins het volste vertrouwen in.

Naast de steun van het Diestse stadsbestuur, haar medewerkers en de mensen van het provinciaal domein zullen we uiteraard, net als in Rotselaar, nog heel wat helpende handen nodig hebben. We hopen dan ook volgend jaar nog op onze talrijke en zeer gewaardeerde medewerkers en sponsors te kunnen rekenen om van de Dieste Crosscup een nog groter succes te maken.

Het ROBA bestuur