Verslag Indoor Kirchberg (Lux)

3/2/2019 - Indoor Kirchberg

Kevin De Kerpel is klaar voor Rotselaar!

In Hannuit (korte cross) gaf hij al blijk van een puike conditie, maar met zijn optreden in het Groothertogdom Luxemburg wuift hij werkelijk alle twijfels weg, voor zover er die nog mochten zijn. Na die lange periode van inactiviteit is het hartverwarmend om te zien hoe Kevin de voorbije maanden weer zijn positie heeft ingenomen, netjes naast zijn broer.

In de fameuze indoorarena ‘Coque’ in de randstad Kirchberg (noordoosten van de hoofdstad Luxemburg) liep hij te midden van een beresterk deelnemersveld de 1500m in een uitstekende 3’50”06.
Het was pittig van bij de start (2”01 na 800m), en ook in de laatste 2 ronden (60” op die 400m) moest hij tot het gaatje gaan om die fraaie eindtijd achter zijn naam te krijgen. Met die chrono werd hij hier pas 13de, wat meteen een duidelijke indicatie is over de ‘kwaliteit’ die er rondliep.
Beste Kevin, alsook Wesley, ... Luxemburg was net iets te ver voor onze gemiddelde ROBA-supporter, maar in Rotselaar zijn ze nu zeker van de partij! Zo’n Vlaamse veldlooptitel op de korte Cross … denk er eens over na, met jullie tweetjes  …

Op ons kunnen jullie alvast rekenen!

rudy