Verslag Meeting Izegem en jeugdmeeting Mol

26-30/05/2019 - Meeting Izegem en Jeugdmeeting Mol

Terwijl onze cadet Roy Peeters in zijn eentje actief was in het verre Izegem (5m74 op de Kogel), waren de Roba-clubkleuren weer fameus vertegenwoordigd op de jeugdmeeting van Mol, en daar zorgde vooral alweer onze Diestse bende voor.
Bij de benjamin meisjes regende het persoonlijke records bij Maya Fredrickx (op hoog en 60m) en Annabel De Keersmaecker (60m, hoog en ver). Met haar 9”70 bleef Annebel o.m. Sophien Hoeyberghs voor, maar bij de hockeybal waren de posities netjes omgekeerd. Ook bij de jongens zagen we hetzelfde beeld, met persoonlijke bestprestaties voor Alexander Trappeniers op de 60m, ver en hockey, met een schitterende 28m56-worp, en Jaan Tuerlinckx, die zichzelf overtrof op de 60m (mooi 9”93) en aan de hoogspringmat.

De pupillen meisjes Maya Wittevrouw, Lisa Van Emelen, Rosanne Tuerlinckx, Phileine Hoeyberghs, en Sarah Prenen waren ook naar de Antwerpse Kempen afgezakt, en ook bij hen waren de individuele successen, … maarliefst 11 stuks, haast niet te tellen. Bij de jongens waren Klaas De Keersmaecker (puike 9” rond op 60m) en Robbe Vandamme er onze sterke ijzers in het vuur.
Kayra De Keyser bleek de snelste Roba-minieme dame, op zowel de 80m (10”95) als 150m (22”26), en hield telkens netjes Hannelore Hecq, Kaat Crabbé, Olivia Wittevrouw, Flore Jonckers en Lisa Vandamme achter zich.

Ziehier de volledige Roba-uitslag in Mol en Izegem

rudy